• Seuraavana päivänä toimitus
  • 30 päivän palautusoikeus
  • 24 tunnin palvelu
  • 4 tähteä 5:stä (Trustpilo)
Ulkovaatteet ja kengät myynnissä
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Lähetä toimitettavaksi kohdemaihin. Ja sitten siirretään valtion postipalvelun ja sen asianmukaisten kumppaneiden maassa. Useimmissa tapauksissa käytämme postin lentoliikennettä varma, jotta voimme seurata pakettijakelujen koko prosessin. Jos kohdemaan ei tue tätä sitten Royal Mail kansainvälinen allekirjoitettu käytetään.

Arvonlisävero (ALV) tilaukset EU: n ulkopuolelta poistetaan. Running pistorasia ei vastaa, eikä se vastaa kohdemaan hallituksen määrätä tulleista tai tuontitulleja. Nämä kustannukset jäävät asiakkaalle. Sivuston kautta tilata asiakkaalle vahvistamaan, että ne hyväksyvät vastuualoista hallituksensa mitään maksuja.

Emme voi ennustaa arvoa minkään hallituksen peri maksuja. Tullipolitiikan vaihtelevat suuresti maasta toiseen, voivat muuttua. Suosittelemme, että ennen ostamista jokaisen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä paikalliseen tullin mistään tuontitullit tai maksuja voidaan soveltaa lisätietoihin.

Mitään maksuja vientitapahtuman veloitetaan vastaavasti asiakkaita, koska vastaanottaja kieltäytyy maksaa tullimaksut kannetaan syntyy.

ajoitus Times
Haluamme tilauksesi mahdollisimman pian. Jos tilaus on tehty ennen viisitoista, ma - pe, yritämme lähettää sen samana päivänä (paitsi arkipyhinä). Viikonlopun tilaukset käsitellään, mutta ei lähetetä vasta maanantaiaamuna. Joskus osa tilauksesta, saattaa olla pieni viive erikseen. Asiakkaat ei tarvitse maksaa ylimääräisiä postikuluja tässä tapauksessa asiakas korvaa tuotteen tai osan palautuksen vaihtoehto toimitusviiveilmoituksissa.

raita Kaikki tilaukset pyydetään antamaan seurantakoodin aikataulutus. Tilaukset voidaan seurata jäljittämisessä Royal Mail verkkosivuilla.

Toimitus ja laskutusosoite
Asiakkaat ovat eri toimitusosoite ja laskutusosoite, että on valinta työtä. Teemme laskutusosoite, täydellinen osoite rekisteröintikortti vastaamaan vaatimuksiin, muuten maksu ei ratkaistaan ​​meidän turvatarkastuksia. Kansainvälinen tilaukset valita eri toimitusosoitteen, pyyntö voi johtaa identiteetin (passi tai ajokortti) todisteita. Todistusvaatimus pidetään ennen tilaamista.

Viivästynyt toimitus
Harvoissa tapauksissa voimme olla sinun varastosta löytyvät, voi olla enintään kaksi työpäivää pienellä viiveellä. Jos viive on pidempi, niin otamme yhteyttä voit varmistaa olet tyytyväinen odottamaan. Tässä tapauksessa, jos asiakas haluaa tukea haetaan peruuttaa tilaus.

Oma projekti ei ole vielä?
Ei voi olla useita syitä, miksi et ole saanut tilauksen. Ensinnäkin, tarkista Royal Mail seuranta ja jäljittäminen verkkosivuilla tarjoavat seurantatiedot. Tämä antaa sinulle uusimmat toimitustiedot. Joskus tilaukset kestää hieman kauemmin kuin tavallisesti, vaadimme jopa seitsemän työpäivää, jotta toimituksen Britanniassa, kansainvälinen 28 päivää. v Toimitus ehkä yrittänyt tässä tapauksessa olisi pitänyt saada kortin, jossa todetaan, että pakkaus tai että se on kerätty paikallisesta postista.

Tilaa vähän hävisi postijärjestelmän. Jos näin tapahtuu, tarvitsemme teitä odottaa 28 päivää, voimme kysyä ennen. Normaalioloissa pakkaus avataan tai palautettu määräajassa. Me sitten yhteyttä uudelleenjärjestelystä tai tukea kustannukset toimituksen projektin.

Back
tekijänoikeus @2019 www.colibri-coc.fi | vaellus housut, sukkahousut ulkona lumi saappaat ja vaelluskengät