• Seuraavana päivänä toimitus
  • 30 päivän palautusoikeus
  • 24 tunnin palvelu
  • 4 tähteä 5:stä (Trustpilo)
Ulkovaatteet ja kengät myynnissä
 
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Uskomme, että ostokset on yhtä turvallista kuin ostoksia taxikorsholm.fi kaupassa. Lisäksi kunnioitamme yksityisyyttä online kävijöitä oikeus tärkeyden suojata kerättyjä tietoja niistä.

Olemme osa taxikorsholm.fi, otamme yksityisyytesi hyvin vakavasti. Pyrimme varmistamaan, että me vain käyttää tietoja, niin kuin haluat. Tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan, mitä tietoja keräämme tällä sivustolla, sekä miten kerätä, käytimme sitä nyt ja miten käytämme sitä tulevaisuudessa. Jos et ole keräämisestä tai käytöstä tietosuojaselostuksesta vastata kaikkiin kysymyksiin niistä, ota yhteyttä.

Jos olet alle 18, pyydämme sinua ilmoittamaan politiikan keidas yksityisyyttä huoltajiensa tai vanhemmat ennen tilaamista verkossa.

site Security
Kun olet ostoksilla sivustollamme, käytämme SSL-salausta Internet-yhteyden 128, suojaamaan maksutiedot. Kun tilaat tietokoneen pitäisi automaattisesti auki, jotta suojattuja yhteyksiä. Tämä tarkoittaa, että ennen kuin ne lähetetään Internetin kautta tietoja annat, ja vastaus on salattu.

Mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme?
Kun teet tilauksen kokoonnumme tämä on meidän täytyy antaa voimme käsitellä tapahtuman ja antaa tiettyjä tietoja tilauksen. Tämä sisältää yksityiskohtia käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja, jotta tiedot, osoitteesi (ES) ja maksutiedot. Tulemme myös kysyä, jos olet keidas kortinhaltija tai ei.

Käytämme tätä tietoa pystyy suorittamaan tapahtuman ja lähettää tilauksen. Me voi pyytää lisätietoja, kuten tuotteen koko ja luokka mieltymykset, ikä ja mahdolliset päivistä (kuten syntymäpäiviä ja merkkipäivät). Nämä tiedot käytetään analyysiin ja markkinointia varten. Toimitamme tietoja on täysin vapaaehtoista.

Voit rekisteröityä viikoittaiseen sähköpostitiedote, ja saada muita markkinointiviestintää meiltä. Pyytämällä saada kyseiset tiedot suostut vastaanottamaan käytät mitä meille annetaan, kuten postitse, sähköpostilla, SMS, MMS ja puhelin mitään yhteyttä menetelmä, meidän markkinointiviestinnästä.

Joskus voi olla tarpeen auttaa meitä kehittämään ja parantamaan palveluaan tai neuvoa käytöstä sivuillamme tarjoaa.

Laadunvalvontaa ja koulutusta varten saatamme seurata tai tallentaa viestintää kanssamme.

Olemme hyvin tyytyväisiä.

Back
tekijänoikeus @2019 www.colibri-coc.fi | vaellus housut, sukkahousut ulkona lumi saappaat ja vaelluskengät